Clicky

KSV Rumbeke 3 - 2 HRS Haasdonk

Wedstrijd Akern op zondag 5 mei 2024 om 15:00

Verslag wedstrijd

Op zondag 5 mei 2024 was de eerste ronde van de interprovinciale eindronde gepland voor het team van coach Fanny Schamp. HRS Haasdonk was te gast op het Rumbeekse Sportpark.

Beide teams hadden de mogelijkheid om snel kansen te creëren, maar deze werden niet effectief benut. Het was een wedstrijd van hoge kwaliteit met een snel tempo. De verdedigingen en keepers van beide zijden hielden de boel schoon. Na de reguliere speeltijd van 90 minuten eindigde de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel (0-0).

We moesten doorgaan met verlengingen (2 x 15 minuten). HRS Haasdonk vond snel het net en opende de score (0-1). Slechts enkele minuten later verdubbelden ze de voorsprong (0-2). KSVR gaf echter niet op en bleef zoeken naar een doelpunt, maar helaas, na de eerste 15 minuten van de verlenging stonden we 0-2 achter. In het tweede deel nam KSVR het initiatief en wist wonderbaarlijk de aansluitingstreffer te maken via M. Tyvaert (1-2). Kort daarna werd de keeper van Haasdonk naar de kleedkamer gestuurd. Slechts één minuut later maakte N. Vanfleteren de gelijkmaker (2-2). Drie minuten voor tijd werd Haasdonk teruggebracht tot negen spelers, maar de bezoekers bleven vechten voor het winnende doelpunt. Op het moment van de 120ste minuut zette G. Devacht het stadion in vuur en vlam met zijn doelpunt, waarmee hij de eindstand op 3-2 bracht.

Op donderdag 9 mei staat de verplaatsing naar K. Antonia FC (Zoersel) voor de tweede ronde in de eindronde. Bij een overwinning spelen we op zondag 12 mei op het Rumbeekse Sportpark tegen de winnaar van KFC De Kempen TL - GS Bree-Beek. Bij een nederlaag is het avontuur ten einde.